0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POKLONI ZA LOJALNE ZVEZDAŠE: Predsednik Mijailović usrećio najvernije članove crveno-belih

Objavljeno: 19.02.21 u 16:25

U Servisu za članstvo FK Crvena zvezda danas je nastavljeno uručivanje zlatnih članskih karata i simboličnih poklona članovima sa desetogodišnjom lojalnošću crveno-belima.

Servis je u toku dana posetio jedan broj vernih članova koji su preuzeli svoju ‘zlatnu’ člansku kartu. Posebno zadovoljstvo zvezdašima priredio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović koji im je sa osmehom uručivao poklone.

Navijači crveno-belih nisu skrivali oduševljenje zbog ovakvog gesta šampiona Srbije, a Mijailović je ovim putem pozvao i sve one koji nisu članovi, da se što pre učlane i postanu deo Crvene zvezde.

Svim navijačima koji u kontinuitetu deset godina redovno plaćaju članarinu i posećuju utakmice Crvene zvezde, ovim gestom smo želeli da se zahvalimo i pozovemo sve naše navijače koji nisu članovi, da dođu i učlane se u klub. Crvena zvezda je pokazala u više navrata da brine o onim najvernijima, sa članskom kartom i u svakoj prilici se trudi da ukaže poštovanje koje su zaslužili. Dok smo uručivali simbolične poklone, veliki broj navijača je došao da obnovi ili izvadi člansku kartu. Veoma mi je drago da je tako i još jednom bih pozvao sve one koji vole Crvenu zvezdu da joj i na ovakav način pruže podršku i postanu njen član – podvukao je Mijailović.

I u narednom periodu FK Crvena zvezda će nastaviti sa dodelom ovih priznanja, a simpatizeri crveno-belih će imati priliku da posete Servis za članstvo svog voljenog kluba i dobiju poklon koji će ih podsećati na posvećenost pokazanu crveno-belim bojama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter