0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Verujemo u Juventus i napadače Sevilje – tu je i Superliga!

Objavljeno: 17.02.21 u 10:32

Za danas je ponuda raznovrsna, tu su utakmice Premijer lige, Superlige Srbije i Premijer lige, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

16.00 Radnik – Napredak

Milan Makarić je ostao u Surdulici i to je najveće pojačanje koje je klub mogao da dobije. Jeste finansijski gubitak što je Pafos upropastio transfer u finišu, ali je plus za publiku na jugu što ima priliku da gleda ovog sjajnog igrača u dresu Radnika. Pa makar i putem TV ekrana. Sigurno je da ima posebnu želju da ponovo postigne gol i dodatno se učvrsti na listi strelaca Superlige Srbije. Kruševljani znaju da igraju u Surdulici gde su dobili 3/4 poslednja superligaška meča.

Predlog: I<II (2.05)

21.00 Porto – Juventus

Sastali su se 2017. u Torinu, a tada je Juventus slavio minimalnim rezultatom. Juve je vezao četiri pobede u Ligi šampiona. Pored Artura, Dibale i Ramzija, Andrea Pirlo na ‘Dragau’ izvesno ne računa ni na Huana Kvadrada. Jedino što je dobro za Andreu Pirla i njegov tim jeste što se Leonardo Bonući oporavio i konkuriše za tim posle dve nedelje pauze. Ono što osećaju svi rivali kluba iz Torina jeste nedostatak dominacije koju je imao i u Italiji prošle godine, ali i ovde. Povređeni u timu Sežra Konseisaa su Ivan Markano, Nanu i Otavio.

Predlog: X2&0-2 (2.15)

21.00 Sevilja – Borusija D.

Sevilja voli Ligu Evrope, ali će sada ipak morati da se koncentriše na veći zalogaj. Dočekuje Borusiju iz Dortmunda, a uz to je i blagi favorit. I on je, poput Barselone, podigla formu kada je bilo vreme. U seriji je od osam pobeda u svim takmičenjima, a na sedam poslednjih utakmica nije primila gol! Dortmund je promašio sa Terzićem koji nije uspeo da stabilizuje ekipu, čak je utisak i da igraju lošije nego kod bivšeg trenera. Sastali su se 2010. u Ligi Evrope, a tada je Sevilja bila uspešnija (1:0, 2:2). Andalužani moraju bez Markusa Akunje i, verovatno, Lukasa Okamposa mada kod Argentinca još nije definitivna situacija. Rame muči kod Nemaca golmana Burkija, a Zagadu, Šmelcer i Vitsel gotovo sigurno izostaju.

Predlog: D2-3 (2.65)

21.15 Everton – Mančester siti

Zaostali meč 16. kola. Kod domaćina su pod upitnikom za ovaj susret Hames Rodrigez i Pikford što ozbiljno ugrožava šanse domaćina za iznenađenje. Kod gostiju neće biti Akea i Fernandinja, dok i Gundogan ima problem sa preponama, pa ćemo videti hoće li Gvardiola rizikovati. Siti je dobio pet poslednjih okršaja ovih rivala, a Everton pamti čuvenu pobedu 4:0 u januar 2017. godine. Na 4/5 poslednjih dvoboja viđeno je GG&3+.

Predlog: 2&GG (3.05)

UKUPNA KVOTA 35.62 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter