0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK ĐOKOVIĆ POSLE TRIJUMFA: „Pod jakim sam tabletama protiv bolova već 48 sati!“(VIDEO)

Objavljeno: 14.02.21 u 15:18

„Meni Grend slem sve znači!“

Novak Đoković je savladao Miloša Raonića u četvrtom kolu Australijan opena, a posle meča je otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

– Nije bilo pripreme za ovaj meč, koristio sam svaki sat da se oporavim od prošlog duela. Samo sam se trudio da stavim sebe u tu poziciju da mogu da se takmičim. Moj fizioterapeut je odradio sjajan posao. Sigurno da sam bio spremniji pre ovoga, a sada ću ići dan za danom. Za sada, gledaću više kako da se oporavljam. Da je u pitanju bilo koji drugi turnir, povukao bih se – rekao je Đoković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Novak je rekao da zdravlje nije idealno, ali da će dati sve od sebe da nastavi sa takmičenjem u Melburnu.

– Dovoljno dobro sam bio da se takmičim. Ne bih bio ovde da nisam u stanju koje je dovoljno za mene, da dam sebi šansu. Nije bilo idealno kao što sam i rekao. Nisam imao veliku pripremu za ovaj meč, nisam udarao loptice još od meča sa Fricom. Da nisam bio u stanju da igram, povukao bih se. Bio je tu veliki oblak sumnje i meni GS sve znači. Ta četiri turnira godišnje dajem sve do sebe, da je bio bilo koji drugi turnir ne bih igrao  – izjavio je Novak uz konstataciju da je pod jakim uticajem tableta protiv bolova već poslednjih 48 sati.

Novak je naveo da je pod jakim tabletama već 48 sati.

Najteža stvar za mene protiv Frica od povrede je bio ritern, ta brza rekacija. Toga sam se najviše plašio danas jer igram protiv jednog od najboljih servera. To što nismo igrali preduge poene takođe mi je odgovaralo. Bio sam solidan u 1. i 4. setu u tim bitnim poenima. Dao mi je šansu da pobedim i iskoristio sam je. Pod jakim tabelatama sam protiv bolova već 48 sati, ne znam kakva je šteta načinjena mom telu.  Sad razmišljam o treningu i da se odmorim – zaključio je Novak Đoković.

Novak u četvrtfinalu igra protiv Aleksandra Zvereva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter