0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

STEFANOS CICIPAS: ‘Morao sam da se borim kao lav! Teren je jedan od najsporijih, slažem se sa Novakom’

Objavljeno: 11.02.21 u 13:47

Grk je ostvario važan trijumf!

Stefanos Cicipas se plasirao u treće kolo Australijan Opena.  Grk je imao veoma težak zadatak! Savladao je domaćeg tenisera Tanasija Kokinakisa rezultatom 3:2 u setovima.

-Sjajan je bio meč, ali morao sam da se borim kao lav kako bih pobedio. Završetak je bio sjajan – mnogo je bilo emocija, a ja sam bio pravi ratnik. Mislim da je teren na ’Rod Lejver’ areni jedan od najsporijih, tu se slažem sa Novakom Đokovićem. Tanasi je odlično servirao – on ima veliki potencijal, forhend mu je odličan. Želim mu da veže čitavu godinu bez povreda i bolova-istakao je posle meča 22-godišnji Stefanos Cicipas.

Cicipasa u sledećem kolu očekuje duel sa Mikaelom Imerom iz Švedske.

-Imer ima prilično jednistven stil, odličan je sa osnovne linije. Znam ga od kada smo bili praktično bebe. Često smo igrali zajedno jer smo ista generacija i znam da je jak protivnik-kazao je Grk.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Pregovori sa selektorom ponovo odloženi! FIFA donela novu odluku!

-Mnogo mi je drago što ima publike na stadionima, ovo je prvi korak. To donosi nadu da će svari u budućnosti biti bolje. Ovo je početak boljih stvari koje slede u budućnosti. Sve nas podseća da je sve mnogo lakše i lepše kada su tu drugi ljudi sa kojima možete da podelite radost – zaključio je Cicipas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter