0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SPECIJALNI USLOVI PRED MEČ SA MILANOM: Crvena zvezda ne boravi u Ljutice Bogdana, neophodan mir pronašla van prestonice

Objavljeno: 09.02.21 u 19:30

Na ovakav potez uprava crveno-belih odlučila se iz nekoliko razloga.

Fudbalski klub priprema Crvena zvezda priprema se za dvomeč u šestanestini Lige Evrope sa Milanom. Crveno-beli će prvo  gostovati u Nišu, a zatim ih očekuje meć Lige Evrope protiv ekipe Milana.

Iako prvo imaju superligaški duel, jasno je da je crveno-belima u podsvesti okršaj sa slavnim klubom. Zbog toga su u Ljutice Bogdana odlučili da promene lokaciju za treniranje, a pa je neophodne uslove i mir ekipa Dejana Stankovića pronašla u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Tamo će crveno-beli boraviti do kraja sedmice, odnosno utakmice na ‘Čairu’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pored neophodnog mira i kvaliteta terena u ovom kompleksu jedan od razloga za ovakvu odluku je i renoviranje hotela crveno-belih. Podloga na terenima u Staroj Pazovi je u dobrom stanju i smanjuje rizik od potencijalnoh povreda, iako je teren podno severne tribine na Marakani dobar, procenjeno je da mu je potreban ‘odmor’.

Utakmica u Nišu če Stankoviću poslužiti kao generalna proba, a može se očekviati da će u timu ponovo biti Gelor Kanga, kao i da bi debi mogao da upiše Falko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter