8
Domaći fudbal

FOTO: Shutterstock, Wikipedia/printscreen

UVREDILI SRBE, A VELIČAJU HRVATE! Najpopularnija igrica na svetu razočarala sve ljubitelje u našoj zemlji! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.21 u 12:25

Jedna od najpopularnijih, ako ne i najpopularnija fudbalska igrica FIFA, još jednom je razočarala sve ljubitelje u Srbiji.

Po ko zna koji put u poslednjih deceniju i više, srpski fudbal potpuno nepravedno bačen u zapećak od strane ‘EA Sports’-a, kanadske firme koja proizvodi ovu igricu.

Naime, ne postoji nijedan srpski klub, pa čak ni Crvena zvezda koja već četiri godine igra veoma zapaženu ulogu u Evropi (nema ni Partizana), ali nema ni reprezentacije naše zemlje, što je zaista veliki propust, s obzirom na to da smo bili učesnik poslednjeg Mundijala, onog u Rusiji.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Zato, s druge strane, hrvatska reprezentacija je tu, ima i više nego dobre ocene, dok u igrici ima i zagrebačkog Dinama, koji iako jeste bio solidan u Evropi prethodnih sezona, sigurno nije pobedio jedan Liverpul ili odigrao nerešeno s Arsenalom usred Londona.

Tako da, možemo da zaključimo – FIFA je pomalo ponizila srpski, a uzdigla hrvatski fudbal, što definitivno nije nimalo lepo i uopšte nas ne bi čudilo da posle ovoga veliki broj naših ljubitelja fudbalskog ‘gejminga’ pređe sa ove igre na ‘Pro Evolution Soccer’ (PES), jer u njemu naše reprezentacije uvek ima, a i klubovi u njoj često nađu mesto.

0
0

8 Komentara

  1. Razlog je u FSS jer nije dao licencu za igricu,isto nema ni Hrvatske repke ovaj put jer je našem predjsedniku nogometnog saveza (šuker) bilo malo 100K € i nije dao dozvolu da koriste Hr repku (idiot)

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva glupa vest, njihova reprezentacija je bolja od naše. Kako naši igraju ne zaslužuju da budu ni u pes igrici. Što se tiče Crvene Zvezde mogu a i ne moraju da nas u acë, realno Hrvatska je u EU i iz tog razloga je verovatno Dinamo tamo a Zvezda ne. Za sve ovo i još milion drugih stvari koje nam se desavaju možete se zahvaliti licno vašem predsedniku Vucicu, jer kad bi izvadili glave iz rupa videli bi da se Srbija nalazi jako daleko od Evrope i sveta.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa nisu njih uzdigli, nego ih drže baš tamo gde im je nešto…sa jednim klubom i reprezentacijom.
    Uzdigli bi ih kada bi oni bili u istoj rupi kao i mi, ali da su ipak dobili nešto što mi i slični nama nismo. Realno, 8ni su ipak stepenicu a mozda i više ispred nas.
    Nas jesu možda malo podcenili, ali to smo i zaslužili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter