0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PAVLOVIĆ NAKON SJAJNOG DEBIJA: ‘Broj 15 sam uzeo zbog svog uzora – Nemanje Vidića!’

Objavljeno: 25.01.21 u 10:19

Strahinja Pavlović nije mogao ni da zamisli bolji debi u svom novom klubu, gde će ostati do kraja sezone na pozajmici.

Trenutno fudbaler Serkl Briža, na pozajmici iz Monaka, govorio je za Sport Klub.

‘Šef me baš obradovao, čestitao i dodao: pratim sve, da znaš!’ – rekao je mladi štoper i potom se nadovezao na dobru saradnju sa Kovačem.

‘I tek ćemo, on je super čovek, takav je i trener. Jasno mi je pred odlazak u Belgiju predočio da sam dosadašnjim boravkom u Kneževini, radom na treninzima dostigao nivo koji se od mene traži i da su mi sad potrebni minuti, što više utakmica, umesto da sedim na klupi Monaka i povremeno ulazim na teren. A, kad se vratim…’ – najavljuje on.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Broj 15? Zašto? Zauzeti su brojevi koje sam nosio u Partizanu i Monaku, otud sam uzeo petnaesticu, nekad je sjajno pristajala Nemanji Vidiću u Mančester junajtedu, najboljem štoperu u istoriji srpskog fudbala, mom fudbalskom uzoru. Kako bi lepo bilo da mi se posreći i za dva dana, znao bih da je Serkl Briž znatno bliži očuvanju elitnog statusa. I to bih mogao da istaknem na nekoliko jezika, u klubu su u opticaju razni, više ne može da prođe i bez našeg, sa mnom je Dino Hotić, reprezentativac BiH. Hvala mu zbog onog kornera u 28. minutu, mada lopta nije bila idealna da se zahvati, naciljao sam, mreža se zatresla, Serkl Briž je pobedio!’ – rekao je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter