0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/pritnscreen

FUDBALERI PARTIZANA OTKRILI ZANIMLJIVE PIKANTERIJE! Obradović i Jojić u sjajnom raspoloženju na pripremama (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.21 u 15:50

Fudbaleri Partizana nalaze se u Turskoj na pripremama za nastavak sezone.

Crno-beli vredno treniraju, a prvotimci ‘parnog valjka’ Miloš Jojić i Ivan Obradović govorili su o svakodnevici na pripremama, o tome šta jedu, kako koriste slobodno vreme, ali su i otkrili pojedine pikanterije iz privatnog života.

Jojić ne odstupa od svojih principa ishrane čak ni u vreme kada njegov organizam trpi najveće napore jer su u jeku pripreme za nastavak sezone. Uspeva, ipak, da savršeno funkioniše u tom ritmu i bez unosa mesa, pronalazi alternative koje mu daju dovoljnu energiju da izdrži najveće napore tokom dana i što je najvažnije, oseća se sjajno, kako sam kaže.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

O svojoj svakodnevici u Turskoj, vezano za unos hrane, pričao je za klupsku televiziju, iz sobe u kojoj mu je cimer i domaćin bio Ivan Obradović.

– Izbor hrane u restoranu je odličan, svako može za sebe da izabere ono što preferira, da li jede meso ili ne jede meso, tako i za mene koji ne jede meso ima dosta toga. Obrad me prati u stopu, uopšte ne kaska i evo neka kaže da li ima snage – kaže Jojić.

– Jeo je u meku -dobacuje tiho Obradović.

Inače, zahvaljujući Obradoviču saznali smo i to da Jojić koristi pastu za zube bez fluora, ali i još dosta toga.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter