0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport.rs

MILOŠEVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Partizan mi ostaje kao jedina žal!’

Objavljeno: 17.01.21 u 15:58

Sjajni bek Proletera govorio je prvoj polusezoni, ali i o planovima za nastavak sezone Superlige Srbije.

Ekipa Proletera ove sezone igra iznad apsolutno svih očekivanja i najveće je iznenađenje prvog dela prvenstva. Obavili smo zanimljiv razgovor sa Branislavom Branom Miloševićem, desnim bekom tima sa ‘Slane Bare‘.

Sjajna polusezona za Vas, igrali ste odlično, 13 nastupa, dve asistencije, kako ste Vi zadovoljni?

BM: Kasno sam se priključio ekipi, tek od 7. kola. Doživeo sam prelom ključne kosti u poslednjoj utakmici prošlog prvenstva tako da sam ovaj prvi deo igrao bez pravih priprema i lično mogu da budem zadovoljan kako je to sve izgledalo, mada sam ja neko ko stavlja tim uvek ispred. Ekipi je ove sezone išlo sjajno tako da smo svi prezadovoljni.

FOTO: HotSport.rs

Imate dugogodišnje internacionalno iskustvo u Pragu, šta Vas je navelo da se vratite u srpski fudbal?

BM: Baš tako, proveo sam prelep period karijere u Pragu i lično nisam ni razmišljao da ću se vratiti do kraja karijere u srpski fudbal. Medjutim tako se namestilo, nije se pojavila ponuda koja je zadovoljavala moje lične interese i nisam želeo da idem po svaku cenu i iz tog razloga sam se odlučio da ostanem u Srbiji.

Dete ste Partizana, da li ostaje žal što niste debitovali za prvi tim?

BM: Definitivno to je jedina stvar za kojom žalim u karijeri, što nisam dobio pravu šansu u klubu u kojem sam proveo osam godina, ali šta je, tu je idemo dalje.

Kako ste zadovoljni uslovima na pripremama u Turskoj? Uprava na čelu sa Amirom Bislimijem se baš potrudila da imate sve uslove za dobar rad.

BM: Od prvog dana kada sam stigao u klub mogao sam da se uverim da uprava radi sjajan posao. Svi se trude da nam ugode i stoje nam na raspolaganju 24h tako da nisam ni sumnjao da će nam obezbediti fenomenalne uslove za rad ovde u Turskoj.

FOTO: HotSport.rs

U ekipi imate i dosta mladjih igrača,da li bi izdvojili nekog?

BM: Imamo zaista dosta igrača u ekipi koji su jako mladi, ali sa druge strane i jako kvalitetni. Viktor Živojinović je iskočio u prvi plan svojim igrama tokom prvog dela sezone, ali sam ubedjen da će se u nastavku istaći jos neki „klinac“, jer zaista rade fenomenalno.

Za kraj, kakve su Vam ambicije u ovoj polusezoni?

BM: Sami sebi smo rezultatima postavili visoke ambicije za nastavak prvenstva, a to su da potajno negde napadnemo tu Evropu ako se ukaže prilika. Nadam se da ćemo je uhvatiti oberučke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter