0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

BIVŠI AS LIVERPULA PREDLAŽE ZAMENU ZA SALAHA: Evo koga bi po njegovom mišljenju Jirgen Klop trebalo da dovede!

Objavljeno: 01.01.21 u 15:58

Bivši as Liverpula Ditmar Haman predložio je upravi kluba zamenu u slučaju da Mohamed Salah odluči da napusti redove prvaka Engleske.

Sve je više govora da bi Salah mogao da pređe u Španiju, jer se za njega interesuju velikani, Barselona i Real Madrid.

Haman, koji je za Liverpul igrao u periodu od 1999. do 2006. smatra da bi u slučaju odlaska Egipćanina, Jirgen Klop trebalo da dovede Kingslija Komana iz Bajerna.

– Dvojica najboljih krila na svetu su Serž Gnabri i Kingsli Koman, koji igra sjajno u ovom momentu. Pitanje je da li bi oni hteli da napuste Bajern? Ne mislim dato žele, ali nikad se ne zna. Ne znam ni koliko je to sa odlaskom Salaha u Španiju tačno. Ukoliko želi da ode, Real i Barselona su svakako zainteresovani. Kada igrač želi da ide, morate da ga pustite. Ako postoji ta želja kod Salaha, verujem da će otići na leto. Na tržištu ima sjajnih talenata u Nemačkoj i Francuskoj, Liverpul će svakako imati spremnu listu želja – kaže Haman za ‘Stadium Astro’.

Koman je po njegovom mišljenju taj na kog bi ‘crveni’ trebalo da obrate pažnju.

– Koman je trenutno najbolji krilni igrač u Nemačkoj. Imao je problema sa povredom po dolasku u Minhen, ali sada je spreman i setite se da je bio strelac gola za pobedu u finalu Lige šampiona. Koristi oba stopala, brz je, pametan, ima odličan izbor odluka, a napredovao je i u realizaciji. Pravi je igrač i znam da Bajern nije zainteresovan da ga pusti – dodao je Haman.

Salah je za Liverpul na 175 utakmica postigao 110 golova otkako je stigao iz Rome 2017.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter