0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Na meniju engleska i turska liga, nadamo se golovima

Objavljeno: 28.12.20 u 11:00

Za danas smo vam izdvojili tri utakmice prvenstva i Engleske i jednu turkskog šampionata, zajedno sa našim beting partnerom Soccer kladionicom.

16.00 Kristal Palas – Lester

Vrlo je zanimljivo ove sezone gledati utakmice Kristal Palasa. Na njima pada puno golova, ali većina završava u njegovoj mreži. Tako bi moglo da bude i protiv Lestera, budući a će biti oslabljeni neigranjem Gerija Kejhila, Mamadu Sakoa, Nejtana Fergusona i Vejna Henesija. Lester je i protiv Mančester junajteda dokazao da zaslužuje mesto u vrhu, a ukoliko nema previše umora, Džejmi Vardi i drugovi bi trebalo trijumfalno da se vrate iz Londona.

Predlog: G2+ (2,05)

17.00 Bešiktaš – Sivas

Iako ovi timovi nisu u istim delovima tabele, ipak se radi o derbiju u kom se može očekivati vatromet na terenu. U svakom smislu. Za crno-bele sa Bosfora ni ovog puta neće igrati Adem Ljajić, navodno zbog povrede mišića, a iz istog razloga neće biti ni Gohana Torea. Na drugoj strani meč će propustiti još jedan srpski vezista Armin Đerlek, a uz njega i Ukrajinac Sergej Ribalka. Prednost je na strani Bešiktaša, ali i Sivas će imati šta da pokaže.

Predlog: 1&GG (3,60)

18.30 Čelsi – Aston Vila

Čelsi je dobio ozbiljan šamar u londonskom derbiju protiv Arsenala, a mnogi su mišljenja i da je to prizemljenje za tim Frenka Lamparda. Timo Verner je potpuno van forme, o Kaju Havercu da ne govorimo. Malo toga je pre samo dva dana štimalo. Aston Vila je, pak, pokazala snagu Kristal Palasu i mogla bi da zakuva ovaj duel na Stamford bridžu. Realno je da makar jednom zatrese mrežu Eduarda Mendija.

Predlog: GG3+ (1,85)

21.00 Everton – Mančester siti

Ponovo je Everton na pobedničkom koloseku. Istina, poslednjeplasirani Šefild je pobeđen samo sa 1:0, ali je to učinjeno suvereno. Karlo Ančeloti je, čini se, više radio na odbrani nego napadu u prethodnom periodu. Ona će im biti preko potrebna protiv Mančester sitija, koji igra koliko im je potrebno i dovoljno za bodove. Sličan pristup bismo mogli da vidimo i u ovom susretu. Napadač Gabrijel Žesus i defanzivac Kajl Voker i dalje su van tima zbog korona virusa.

Predlog: 2&2-3 (3,40)

UKUPNA KVOTA 46,42 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter