0
Tenis

Dobar start srpskog dubla

Objavljeno: 19.02.13 u 20:23

jankovic-krunic

Jelena Janković i Aleksandra Krunić dobile su specijalnu pozivnicu organizatora turnira u Bogoti da učestvuju i u konkurenciji parova što su njih dve u potpunosti opravdale s obzirom da su u 1. kolu savladale američko-nemačku kombinaciju Džulija Koen i Tatjana Malek sa 2:1, po setovima 7:5, 6:7 (3), 10:8, posle tačno dva sata igre.

Srpski dubl imao je priliku i ranije da reši meč u svoju korist pošto je pri rezultatu 6:5 u drugom setu Aleksandra Krunić servirala za pobedu, međutim usledio je brejk i trijumf Koenove i Malekove u taj-brejku. U trećem setu (produženom taj-brejku) viđena je izjednačena borba sve do same završnice kada su naše teniserke iskoristile već prvu meč loptu pri rezultatu 9:8.

U četvrtfinalu Jankovićevu i Krunićevu očekuje duel protiv boljih iz duela Špankinja Arubarene-Većino i Domingez Lino sa jedne i Argentinki Oro i Irigojen sa druge strane.

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter