0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FRANCUZI ZAINTERESOVANI ZA VEZISTU PARTIZANA: Ljubimac Grobara blizu odlaska iz kluba!

Objavljeno: 18.12.20 u 21:29

Iz Francuske dolazi vest koja neće obradovati navijače Partizana. Kako navodi tamošnji portal Le10sport.com, Sent Etjen je zainteresovan da dovede Sašu Zdjelara.

Saša Zdjelar je bio jedini fudbaler „crno-belih“ koji je bio na poslednjem spisku reprezentacije Srbije. Aktuelni ugovor mu ističe sledećeg leta, a još nije postigao dogovor sa upravom oko produžetka ugovora.

Upravu tu činjenicu žele da iskoriste Francuzi. Navodno, njihov plan je da se dogovore sa Zdjelarom, pa da ga angažuju sledeće sezone bez obeštećenja ili da ga otkupe u januaru za simbolično obeštećenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Isti portal navodi da je za Zdjelara zainteresovan i Rems Predraga Rajkovića. Spona tog trasfera bi upravo trebao da bude golman reprezentacije Srbije i Zdjelarov saigrač u reprezentaciji.

Za Partizan je najbolje opcija da Zdjelar ostane u Humskoj, ali trenutno se oni ne pitaju baš puno. On je igrač koji je proveo najviše minuta na terenu u poslednje dve sezone, konstantno je u odličnoj formi i veoma je važan šraf u veznom redu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter