0
Evrokupovi

LUDNICA U GRUPI F: Lacio se provukao dalje!

Objavljeno: 08.12.20 u 20:52

Prve dve utakmice današnje Lige Šampiona!

Pravi rasplet situacija desio se u grupi F Lige Šampiona, jer su u poslednjem kolu Klub Briž, Borusija Dortmund i Lacio borili za plasman u narednu fazu takmičenje. Jedini bez ikakvih šansi za proleće u Evropi, pa makar to bilo i u Ligi Evrope, bio je Zenit.

Lacio 2:2 Klub Briž

Utakmica je počela sjajno za goste iz Rima, jer ih je u vodstvo doveo Hoakin Korea već u 12. minutu susreta. Međutim, sreća nije predugo trajala, jer je gostima izjednačenje doneo Vormer u 15. minutu! Da će utakmica biti veoma zanimljiva, mogli smo naslutiti prema na osnovu uvodnih 20 minuta.

Već u 27. minutu nova situacija, kazneni udarac za Lacio i sigurni Ćiro Imobile, za kog se malo ko seća, kada je poslednji put promašio kazneni udarac! U 40. minutu susreta delovalo je kao sve gotovo, jer je Sobol zaradio drugi žuti karton, a samim tim i isključenje!

Gosti iz Belgije pokazali su karakter i preko večeras sjajnog Vanakena, izjednačili rezultat po drugi put danas! Ipak, to je bilo sve što su uspeli da urade, Lacio je sačuvao remi, koji im je obezbedio prolazak u narednu fazu!

Zenit 1:2 Borusija Dortmund

Ruski predstavnici baš nisu imali sreće, jer su nakon ranog vodstva delovali kao ekipa koja može da nanese štetu Borusiji. U 16. minutu prednost domaćinu je doneo Driusi!

Ipak, drugo poluvreme je potpuno druga slika celokupne utakmice, dominirali su fudbaleri Borusije, a svoj pritisak naplatili su golovima u 68. i 78. minutu, kada su strelci bili dva preiskusna igrača, Lukaš Pišček i gorostasni Aksel Vicel!

Iz grupe F su prošli dalje Borusija i Lacio, dok će sreću u Lige Evrope potražiti Klub Briž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter