0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: „Teška pobeda i tvrda utakmica, ne sviđa mi se što smo napravili mnogo neiznuđenih grešaka“

Objavljeno: 06.12.20 u 18:43

Crvena zvezda je osvojila jesenju titulu posle pobede nad Zlatiborom u gostima rezultatom 1:0. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan time što su fudbaleri njegovog tima došli do rane prednosti.

 Videli ste i samo da je bila teška pobeda i tvrda utakmica. Uspeli smo rano da postignemo pogodak i to je ono što smo želeli, ali ako ne daš drugi gol, onda je to otvoreno do kraja. Falilo nam je koncentracije, ali je teško posle utakmice za Hofenhajmom bilo da se danas odigra na visokom nivou, Uz to smo imali i mnogo rotacija. Ne sviđa mi se što smo napravili mnogo neiznuđenih grešaka i što nismo prelomili utakmicu, već je jedan kiks mogao da nas košta bodova. Svaka čast i za ekipu Zlatibora na tome što su hrabro izašli na teren, ipak mislim da smo imali kontrolu i čestitao bih igračima na novim bodovima – izjavio je Stanković.

Crvena zvezda sjajno igra u odbrani i već pet utakmica u svim takmičenjima nije primilia pogodak, što posebno raduje šefa stručnog štaba “crveno – belih” .

Odbrambeni igrači su danas odradili fenomenalan posao. I kada se dese neiznuđene greške, oni to uspevaju zajedno sa Borjanom da zatvore. Moram da istaknem da i željno iščekujem da se momci koji su povređeni što pre oporave,  jer nam trebaju svi igrači do kraja polusezone. Ostaje nam da se odmorimo do sledećeg meča i da zatvorimo ciklus onako kako samo dolikuje Zvezdi – zaključio je Dejan Stanković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter