0
AdmiralBet ABA Liga

SVE JE BILO PO DOGOVORU: Filipovski objasnio poslednji napad u kojem je Mekintajer ‘promašio’ pobedu!

Objavljeno: 24.11.20 u 11:45

Iako su košarkaši Partizana izgubili od Crvene zvezde u prvom ovosezonskom derbiju, trener crno-belih ne zamera mnogo toga svojim izabranicima.

– Imali smo pad koncentracije u završnici poluvremena gde smo primili dve trojke. Osim toga nemam šta da zamerim igračima, dali su sve od sebe. Zvezda je vodila, mi smo tražili taj korak i uspeli smo, imali smo šut za pobedu. Ostavili smo srce na terenu, mnogo energije. Ali sada da iskoristimo ovu pauzu za individualan rad i saniramo povrede kojih imamo previše – rekao je Filipovski.

Bilo je pitanje zašto je Partizan ušao sa manjkom energije u derbi.

PROČITAJTE JOŠ: IAKO SE DERBI IGRAO PRED PRAZNIM TRIBINAMA, GROBARI SU NAŠLI NAČIN DA OSTAVE PORUKU VOLDENU: I dalje mu nisu oprostili – ‘Pare su samo papir…’

– Ne bih rekao da nije bilo energije, ali igrali smo sa evroligaškom ekipom koja ima 12 igrača u rotaciji. To što su bili brži i jači u skoku ne znači da nismo imali energiju.

Što se tiče poslednjeg napada i promašaja Mekintajera, Filipovski je istakao da je sve bilo po dogovoru.

– Poslednji napad odigrali smo po dogovoru, da zaustavimo njihov napad i da Kodi napadne u tranziciji. Trebao nam je šut za dva, probio je, mislim da je bio šut na mestu, ali nije ušlo.

FOTO: KK Partizan

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter