0
ATP

DŽENTLMENSKI GEST NOVAKA ĐOKOVIĆA: Jelena na Instagramu objavila nikada viđenu fotografiju – proslava godišnjice uz 1001 ružu! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.20 u 16:48

Supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković objavila je na Instagramu jednu fotografiju jednu fotografiju iz prošlosti, koju javnost do sada nije imao priliku da vidi.

Naime, na fotografiji se nalaze Novak i Jelena, gde su njih dvoje uz 1001 ružu proslavili dvogodišnjicu zabavljanja.

PROČITAJTE JOŠ: NAŠ FUDBAL JE UŠAO U ISTORIJU: Da li je oboren svetski rekord – utakmica u Srbiji trajala samo 7 sekundi, nećete verovati zbog čega! (VIDEO)

– Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja – napisala je Jelena uz fotografiju.

Novak i Jelena su definitivno jedan od najpopularnijih parova današnjice. Oni su se upoznali 2005. godine, a dugododišnju vezu su krunisali 2014. godine na Svetom Stefanu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter