0
Ostali sportovi
Krosfit tim Teget

UZ DOVOLJNO ENTUZIJAZMA I MOTIVACIJE, MOŽE SVE: Srpski „krosfiteri“ osvojili značajnu medalju, „Teget“ je pravi primer

Objavljeno: 02.11.20 u 22:45

U suštini nije lako doći do vrha, a pogotovo na takmičenjima gde je konkurencija jaka, kao što je bila u ovom krosfit turniru.

Godinama unazad predstavnici Srbije nižu uspehe u ovom sportu, proboj do vrha je težak, a naš tim se našao na postolju u Dubaiju i nedavno je u pojedinačnoj konkurenciji zemalja Balkana osvojena srebrna medalja.

Svi želimo neke lepe vesti, radost, inspiraciju, sreću i naravno nekog sa kim to da podelimo. Entuzijazam u današnjim okolnostima deluje kao davno izgubljena reč i mi kroz vežbanje pokušavamo da razvijamo pobednički duh, rekao je trener našeg krosfit tima i takmičar Srđan Stevanović.

Jedino najistrajniji uspeli su da dođu do cilja i odličja.

Fizička aktivnost i redovno bavljenje sportom podrazumevaju mnogo više truda, ali daju trajnije rezultate, kojima se ponosimo.

Sve kreće iz ljubavi prema sportu.

Mi smo dali naziv ‘Entuzijaste’, članove grupe zaljubljenika u krosfit, koji su od rekreativnog bavljenja sportom postali učesnici mnogih međunarodnih takmičenja. Naš klub ‘Teget’, gde se spremamo za sva takmičenja prepoznali su u inostranstvu. Hoćemo da dalje napredujemo na svim poljima i u dobrom svetlu predstavljamo Srbiju. Sada zbog korona virusa, neka takmičenja su pomerena za narednu godinu, ali nastavićemo žetvu medalja.

Jasan je moto, koji donosi rezultate.

Imamo entuzijazam, koji nam je preko potreban, druženje, pozitivno okruženje. Sve to možemo naći kroz sport kao što je krosfit. Biti na vrhu nije lako, ali uspevamo uz ogromna odricanja – zaključio je Stevanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter