0
Extreme

FOTO: Instagram

STEFAN NEGUCIĆ ZA HOTSPORT: ‘Jeste da nemam previše fanova, ali to su oni odabrani, verni navijači – ISPUNIĆU NJIHOVA OČEKIVANJA!’

Objavljeno: 02.11.20 u 10:45

Svi ljubitelji dobre i kvalitetne borbe u Srbiji, a i šire, sa nestrpljenjem su čekali na povratak Stefana Negucića u oktagon.

Srpski MMA borac, jedan od najperspektivnijih na ovim prostorima, ima skor 7-0 i pokušaće da dođe do osme, verovatno najveće pobede u karijeri.

Negucić se posle pauze zbog povrede vraća na borilište, gde će se u subotu 7. novembra sastati sa Brazilcem Gianom ‘Pitbull’ Siqueirom na SBC 29 Revenge manifestaciji.

U intervjuu za naš portal Stefan je govorio o povratku nakon duge pauze, narednom rivalu, a imao je i posebnu poruku za navijače.

Kakav je osećaj vratiti se u ring posle pauze od skoro dve godine?

– Posle teške povrede, nakon dve godine i operacije levog ramena vratio sam se u igru. Očekuje me meč protiv Brazilca. Jako sam uzbuđen, jedva čekam okršaj.

 Kako teku pripreme za okršaj, kako si zadovoljan?

– Za sada ide sve kako treba. Kondicioni deo radim sa Aleksandrom Milićevićem. Glavni trener je Jovan Milićević. Sve ide svojim tokom, lepo se osećam. Jedva čekam da pokažem svima koliko sam napredovao od prošlog meča.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home!! 🙏👊 @secutor_mma_bjj_team 🏆

A post shared by Stefan Negucic (@stefan.mma.negucic) on

 Kako ti se čini naredni rival, Brazilac Gian ‘Pitbull’ Siqueira?

– Definitivno najteži rival do sada. Ima skor 18-4. Pretežno radi parter, skraćuje distancu. Ulazi u jako rvanje, gleda da se borba odvija u parteru. To će mu verovatno biti plan za mene. Zaista najjači protivnk do sada. Hteli smo da nađemo možda nekog osrednjeg rivala, zato što nisam dugo imao meč, pa da ponovo osetim borilište, da se vratim postepeno. Nažalost, imao sam peh sa protivnicima, dosta njih me je odbilo. Došla je ova prilika, a mi smo je zgrabili.

 Novi si član Sekutor akademije, kako su te prihvatili treneri, saborci?

– Nisam očekivao da će sve ići tako brzo i lagano. Lepo su me prihvatili, jako sam im zahvalan na tome, kako trenerima, tako i saborcima iz novog kluba.

 Poruka za tvoje navijače, koji sa nestrpljenjem očekuju meč?

– Neka budno prate moj meč. Nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja, kao i svaki put do sada. Ovom prilikom želim da im se zahvalim i da kažem – jeste da nemam puno fanova, ali je to ona prava grupa, odabrana i verna. Zbog toga mi je veoma drago. Uvek vidim pozitivne komentare, hvala im na tome što me podržavaju.

 Gde može meč da se isprati?

– Biće televizijskog prenosa verovatno. Nažalost, zbog situacije oko korona virusa neće moći publika da prisustvuje u Novom Sadu. Svakako neka isprate mene na društvenim mrežama i sve će blagovremeno saznati – zaključio je Stefan Negucić u razgovoru za HotSport.

 

 

 

FOTO: Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter