0
Domaći fudbal

LEP GEST FUDBALERA PARTIZANA: Miljković i Urošević podržali ‘Dečiju nedelju’

Objavljeno: 06.10.20 u 13:50

U utorak 06. oktobra u sportskom balonu u ulici Braće Jerković 119 koji pripada Centru za zastitu odojčadi dece i omladine, organizacija Dečje Srce u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja organizovala je manifestaciju DECA I SPORT u okviru Dečije nedelje.

Fudbaleri Partizana Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević doneli su poklone iz crno-belog butika, kao podstrek mališanima da se pored sporta angažuju i na polju obrazovanja.

FOTO: FK Partizan

Pored izlaganja ministra za rad, zapošljavanje, borilačka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije g. Zorana Đorđevića, okupljenim mališanima se obratio i prvotimac Partizana Aleksandar Miljković rečima:

Hvala vam što sam danas imao priliku da se družim sa vama! Puno mi je srce kada kao prvotimac Partizana svoji primerom mogu da vas podstaknem da se bavite sportom i ujedno školujete. Sport vam donosi mnogo toga lepog, ali su i neuspesi njegov sastavni deo. Zato budite hrabri i borite se!

FOTO: FK Partizan

Dečijoj nedelji, prisustvovali su i Dejana Bačkov, šampionka sveta u paratekvondu, paraatletičari Željko Dimitrijević koji je 95% slep i koji se takmiči u disciplini bacanje koplja i Miloš Grlica koji je u kolicima, a njegova disciplina je bacanje čunja. kao i omladinci Crvene Zvezde Nikola Pantić i Andrej Đurić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter