0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

JOŠ JEDAN BIVŠI IGRAČ CRVENO-BELIH SE VRAĆA U SRBIJU: Nišlije spremaju opasan tim

Objavljeno: 01.10.20 u 16:15

Uprava Radničkog iz Niša obavlja fantastičan posao.

Svakog dana nova iznenađenja nam stižu sa juga Srbije

Juče  je navijače obradovao povratak Petra Đuričkovića u domaću ligu, a za danas im je  ‘Real sa Nišave’ spremio pravu bombu.

Čelnici kluba su potvrdili informaciju da je novo pojačanje Aleksandar Kovačević. Nekadašnji igrač Crvene zvezde u svoj novi tim stigao je kao slobodan igrač.

PROČITAJTE JOŠ: GEST ZA POŠTOVANJE: Uoči utakmice sa Zvezdom, navijači Ararata razvili transparent – ‘Kosovo je Srbija’! (FOTO)

Ovaj vezista je do sada ostvario bogatu inostranu karijeru igravši i za Lehiju Gdanjsk, Šlonsk, Hagesund i grčki Ksanti.

– Kada sam dobio poziv Radničkog, nisam mnogo razmišljao da se posle pet godina u inostranstvu vratim u srpski fudbal. Odmah sam prihvatio ponudu. Imam dosta prijatelja u Nišu, tu je Petar Đuričković, s kojim sam igrao u Ksantiju, znam Kojića i Kasalicu – rekao je o svom novom transferu 28-godišnji fudbaler.

FOTO: Hotsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter