0
ATP

KAKAV SKANDAL NA ROLAN GAROSU: On je zamenik Kirjosa, letonski teniser napravio haos u Parizu – ‘Ti si francuski mentol’

Objavljeno: 22.09.20 u 17:20

On je definitivno skandal majstor.

Letonski teniser Ernest Gulbis, ponovo je u centru pažnje. U prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos, igrao je protiv Marka Čekinata, i u jednom trenutku potpuno je izgubio živce.

Njemu je smetao fotograf, za kog je smatrao da mu se previše približio i da ga tako ometa, pa je opsovao na sav glas, i to na engleskom.

Francuski mentolu! – grmeo je Gublis.

Gubils je završio svoje učešće na ovom turniru, nakon što je sa 6:4 i 6:5 izgubio od Marka Čekinata.

Letonski teniser, inače sin tamošnjeg milionera, nekada je bio velika nada svetskog tenisa, međutim, karijeru je upropastio zbog raskalašnog života i bahanalijama van terena, nego svojoj igri i mečevima.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA U NEVERICI: Fudbaler koji je pretukao devojku štanglom, izašao iz zatvora i pronašao novi klub!

Takođe, on je zajedno sa Novakom Đokovićem bio na akademiji kod Nikole Pilića u Minhenu, kad su bili deca i bili su drugovi, ali potom kad su prešli u profesionalce on je prvi rekao da mrzi najboljeg svetskog tenisera.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter