1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ ODREDIO SPISAK: Evo koji će se fudbaleri naći u avionu za Belgiju!

Objavljeno: 22.09.20 u 16:18

Nema većih promena u odnosu na prethodno kolo.

U okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Partizana gostovaće ekipi Šarloa u Belgiji.

Parni valjak‘ će u Belgiju krenuti sutra, a šta je trener crno-belih, Aleksandar Stanojević govorio pred put, pročitajte OVDE.

Stanojević je odredio spisak putnika za sutra, Maki Banjak se prošle nedelje priključio timu nakon povrede, odigrao je celu utakmicu protiv Zlatibora, i stručnom štabu stavio do znanja da je spreman za novi evropski zadatak.

PROČITAJTE JOŠ: ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan potpisao profesionalni ugovor sa mladim napadačem!

Postoji problem i sa Aleksandrom Lutovcem, koji se pre nekoliko dana prehladio, tako da danas nije trenirao sa ekipom. On se trenutno nalazi na spisku fudbalera koji će krenuti u Belgiju, ali to nije konačna odluka. Stanojević će o tome odlučiti do kraja dana.

Na spisku putnika za utakmicu sa Šarlroa se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović;

Odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević;

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma;

Napadači: Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

FOTO: FK Partizan

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter