0
Domaći fudbal

NOVO LICE MEĐU STATIVAMA NA ‘KROVU’: Voždovac ima novog golmana!

Objavljeno: 09.09.20 u 12:57

Voždovac je skoro napustio Marko Ilić, koji se preselio u Kortrajk, ali Zmajevi su brzo reagovali, i našli adekvatnu zamenu za njega.

Novi golman ‘Zmajeva’ je iskusni Miloje Perković, koji je stigao iz Inđije. Pouzdani čuvar mreže je sa Voždovčanima potpisao jednogodišnji ugovor, što znači da u novom klubu morati da se dokaže kako bi čelnicima kluba bio rešenje i na duže staze.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA MIHAJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Miha otvoreno o svojoj ‘borbi’ sa koronom – ‘Posle leukemije, ovo mi je kao čaša vode’

Perković je predstavljen juče na ‘krovu’, a FK Voždovac je na svom Tviter nalogu poželeo sreću novom čuvaru mreže.

Dobro došao među Zmajeve. Novo lice među stativama na Krovu, Miloje Preković, potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom. Časno brani boje Vožda i Zmajevo gnezdo – stoji u objavi.

Perković ima veoma bogatu fudbalsku karijeru, počeo je u Mladenovcu, da bi zatim bio u Košicama, a potom je staja između stativa Mladosti iz Lučana, Sloge iz Kraljeva, slovačke Iskre Borčice, ruskog Jeniseja i OFK Beograda. U Inđiju je stigao u januaru 2018. godine.

FOTO: FK Voždovac

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter