0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Svi znamo šta je Partizan, igrači moraju da nose emociju u sebi (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.20 u 13:55

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević odradio je prvi trening sa crno-belima, a nakon toga u razgovoru za kanal FK Partizan je otkrio kako se osećao kada se ponovo vratio u Humsku.

– Bilo je čudno. Posle dugo godina sam došao, Video sam parole u svlačionici. Super je osećaj. Mala smo grupa trenutno zbog obaveza i povreda, ali odabrana – rekao je Stanojević.

Njegove prve reči upućene ekipi bile su ‘Hoću Grobarsku emociju’.

– Tako je. Svi znamo šta je Partizan, šta on nosi. Oni to moraju da nose, tu pravu emociju. ‘Grobari’ imaju neku posebnu emociju. Igrači moraju da prenesu to maksimalno fokusirani – ističe strateg crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: ‘GROBARI’ SU OVO ČEKALI: Stanojević na prozivci jasno poručio igračima Partizana šta želi od njih!

Danas je došao povratnik crno-belih i dete Partizana, Aleksandar Miljković, a evo šta je na to rekao strateg crno-belih.

– Obično volim da vidim decu iz škole ili igrači koji se vraćaju. To je važno za identitet našeg kluba. Naravno uvek i dobar stranac, ko je najbolji igraće. Taj duh škole Partizana osećaju igrači koji su prošli sve to – ističe Stanojević.

Crno-beli zbog reprezentativnih obaveza neće moći da računaju na Natha. Mladi igrači su u nacionalnim selekcijama, Filip Stevanović se oporavlja od povrede…

– Takva je trenutno situacija. Žao mi je što nemamo vremena. Trenutak za trenera može da bude dobar ili loš. Za mene je uvek dobar, ja pravim da bude dobar. Polako, idemo korak po korak – rekao je trener Partizana.

Ekipa ostaje u Beogradu, iako je prvobitan plan bio odlazak van grada.

– Imamo sjajan centar, možemo da budemo po ceo dan ovde. Rekao sam igračima da ćemo imati uglavnom dva treninga dnevno, jer želim da ih upoznam. Posle idu samo utakmice, pa nećemo imati vremena. Videćemo sa kondicionim trenerima na koji način ćemo koncipirati treninge – zaključio je Stanojević.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter