2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: U Humsku se vraća dete Partizana!

Objavljeno: 03.09.20 u 12:12

Aleksandar Miljković, 30-godišnji defanzivac, potpisaće ugovor sa Partizanom.

On je u prethodnom periodu trenirao sa crno-belim timom pošto nije imao angažman, a sada će se ponovo vratiti u Humsku.

Prema saopštenju crno-belih, Miljković će danas i zvanično potpisati ugovor sa Partizanom i pojačati konkurenciju na desnom beku.

Na toj poziciji je do sada bio usamljen Nemanja Miletić, koji je i sam raspoložen da se vrati na mesto štopera, dok ga je u mečevima u kojima je morao da odmori povremeno zamenjivao Aleksandar Lutovac, po prirodi krilni fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ: ‘GROBARI’ SU OVO ČEKALI: Stanojević na prozivci jasno poručio igračima Partizana šta želi od njih!

Voli Aleksandar Stanojević da na raspolaganju ima što više igrača koji su stasavali u Humskoj, a uz to stiže bez obeštećenja što je povoljna okolnost za crno-bele.

Miljković je Stanojevićev izbor zbog činjenice da su uspešno sarađivali pre deset godina u Humskoj, a pogodilo se da fudbaler u ovom trenutku nema angažman, da je slobodan na tržištu, pa je i realizacija posla bila laka.

Podsetimo, Miljković je u Partizan stigao iz Bora 2002. godine i u Humskoj je prošao sve mlađe selekcije do prvog tima, u koji je prekomandovan 2007. godine.

Međutim, nije odmah dobio priliku, već je prosleđivan na pozajmice u filijalu Teleoptik i Metalac, odakle ga je upravo Aleksandar Stanojević vratio i to usred sezone 2010. godine.

Zajedno su osvojili dve tittule, jedan Kup Srbije i plasirali se u Ligu šampiona 2010. godime. Miljkovića je posle Partizana karijera odvela u Portugaliju, odnosno Bragu, potom u Split, Amkar iz Perma, poljsku Legnicu, dok je minule sezone braniol boje Alaškerta iz Jermenije.

 

 

FOTO: FK Partizan

 

0
0

2 Komentara

  1. Zašto ga nisu zadržali u Jermeniji, kad je tako dobar ? Vidite li koliko klubova je promenio i nigde nije ostavio traga ! Pojača je ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter