1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OVAKO JE SLAĐE: Savo Milošević nakon bitne pobede Partizana – ‘Zadovoljan sam’

Objavljeno: 27.08.20 u 23:40

FK Partizan savladao je letonski RFS rezulatom 1:0 i uspeo da se domogne do drugog kola kvalifikacija za Ligu evrope.

Jedini gol za crno-bele postigao je Natho sa bele tačke , ali ipak trener crno-belih je nakon meča istakao da je zadovoljan prikazanom igrom njegovih izabranika.

Poprilično sam zadovoljan, bez namere da preterano hvalim. Znate da sam mnogo skloniji kritikama. Danas je psihološki pritisak bio neverovatan. Imali smo protivnika koji je mnogo bolji nego što bi ljudi mogli da pomiosle. To smo osetili u prvom poluvrmeenu i moja poruka u svlačionici je bila da moramo da sačuivamo glavu i da ova utakmica ne može da se dobije lako. Momci su bili skoncentrisani svih 90 minuta. Danas sam možda najzadovoljniji od početka sezone sa onim što smo prikazali, iako ovo nije bila neka briljantna igra. Možda da smo postigli i drugi gol, verovatno bi bilo mnogo lakše do kraja. Ovako je slađe – rekao je Milošević.

FOTO: FK Partizan

Savo je izvukao ‘paralelu’ između ove i prošle sezone u Ligi Evrope.

– Ovo su dva potpuno različita takmičenja. Sada sve staje u jednu utakmicu i nemate mogućnost na popravni. Nismo u mogućnosti da težimo atraktivnoj igri, moramo da se fokusiramo na rezultat. Imali smo mnogo više šansi, ali ne može da se očekuje da dajemo po četiri, pet golova stalno.

PROČITAJTE JOŠ: MINIMALAC PARTIZANA PROTIV ‘TVRDIH’ LETONACA: Natho sa ‘bele tačke’ odveo Partizan u drugo kolo kvalifikacija za LE! (VIDEO)

Crno-beli za vikend gostuju Vojvodini.

– Još jedna jako teška utakmica po nas. Jedan od najtežih protivnika za nas otkad sam u klubu. Malo više o tome biće ovih dana. U svakom slučaju veliki derbi i probaćemo i tu da preživimo – zaključio je trener Partizana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partizan-RFS 1:0 Natho u 52’ iz penala Izabranici Sava Miloševića nisu briljirali, znali su i za bolje partije ove sezone, ali su prošli dalje što je najvažnije u ovom trenutku.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. ZADOVOLJAN SAM !
    E MOJ SAVO, FILOZOFU. VIDI
    SE DA TI SAMO KUPUJES VREME. NISI NIKAKAV TRENER. MOZE MENADZER
    ALI KAO TRENER SI NULA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter