0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Defanzivac crveno-belih se seli u Portugal, da li će i njemu to služiti kao ‘odskočna daska’?!

Objavljeno: 27.08.20 u 17:49

Defanzivac crveno-belih najverovatnije će napustiti ‘Marakanu’.

Dolazak Dejana Stankovića na klupu srpskog šampiona, delovao je obećavajuće za ‘zlatnog orlića’ Srđana Babića, jer se tokom priprema u Antaliji činilo da će mladi štoper biti standardni centalni defanzivac u prvoj postavi crveno-belih.

Ipak, njegovu poziciju su zauzele ‘starije kolege’, kao što su Pankov, Milunović i Degenek.

Kako bi napredovao u karijeri, i imao veću minutažu sprema se novi odlazak sa Marakane. Srđan Babić bi mogao da se preseli u Portugaliju, saznaje ‘Mozzart sport’, preciznije, da ode na jednogodišnju pozajmicu u redove Famalikaa. Navodno, kontakti između ova dva kluba su uspostavljeni još pre nekoliko dana, a od juče se malo intenzivniji.

PROČITAJTE JOŠ: DE HEA DOBIJA KONKURENCIJU: Mančester junajted potpisao sjajnog mladog golmana!

Portugalski klub bi preuzeo zaradu Srđana Babića i imao otkupnu klauzulu od 1.100.000 evra, naravno, ako bude zadovoljan igrama mladog štopera.

Podsetimo, sjajna prošla sezona u Familikau donela je mogućnost i Urošu Račiću da karijeru nastavi u Valensiji, tako da će i za Babića ovo možda predstvaljati ‘odskočnu dasku’.

Srđan Babić je u dresu srpskog šampiona odigrao 79 utakmica i postigao sedam golova.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter