5
Evrokupovi

FOTO: GOOGLE

POZNATI ŠEŠIRI LIGE ŠAMPIONA: Zamislite Zvezdu u grupi sa Liverpulom, Barsom i Interom!

Objavljeno: 22.08.20 u 20:40

Nakon trijumfa Sevilje sinoć u LE, Andalužani će u prvi šešir Lige šampiona. Naime, kao pobednik „mlađeg“ evropskog takmičenja oni će se pridružiti, zemljacima iz Reala, Liverpulu, Juventusu, Bajernu, Pari Sen Žermenu, Zenitu i Portou, prvacima država koje imaju najbolje koeficijente.

 

Ulazak Sevilje u prvi šešir, znači automatski da se Barselona i Atletiko nalaze u drugom, uz oba kluba iz Mančestera, ukrajinskog prvaka Šahtjor, Dortmund, Čelsi, i Benfiku koja će morati da prođe kvalifikacije, uključuje se od trećeg kola.

U trećem šeširu, Ajaks se nada da bi recimo Benfika mogla da ispadne, pa da skoči u drugi šešir, tu su još učesnici kvalifikacija, Dinamo iz Kijeva koji takođe ide iz treće runde, pa Salcburg koji će igrati baraž, Inter, Olimpijakos (od trećeg kola), Lacio, kao i Seltik koji kreće od drugog.

PROČITAJTE JOŠ: ČARKE UOČI SUSRETA ZVEZDE I TIRANE: Crveno – beli imali poseban zahtev po sletanju u Tiranu, Albanci ga odbili!

Neki kiks klubova iz trećeg šešira čeka Atalanta, Dinamo iz Zagreba kreće od drugog kola (gostuju u Klužu), u poslednjem šeširu su Lokomotiva Moskva, Marsej, Briž, Gladbah, Bašakšehir i Ren.

Dakle, još je šest mesta, ako Crvena zvezda prođe kroz čistilište i plasira se treću godinu u nizu u Ligu šampiona, zna se da će biti u trećem šeširu, jer jedini klubovi koji imaju manji koeficijent od Beograđana su turski šampion Bašakšehir i Ren koji debituje u eliti.

Kada pogledamo šešire, moguće je da recimo u grupi budu Liverpul, Barselona, Inter i navijači Zvezde se nadaju, crveno-beli…

0
0
5 Komentara
  1. Iskreno,voleo bih da vidim Lukakua kako se muci protiv Gobeljica i Rodica,mada je realnije da na njemu flastera igra Degenek,ipak se on skolovao uz Sadika.

    0
    0
    Odgovori
  2. pisite, spinujte … u cilju podizanja domaceg rejtinga … pa ne moze se nikako ni u snu zamisliti … drzavni projekat a odskora (zbog nekih navodno visig ciljeva…) i evropski … pored svih para i drzavnog uticaja nece cistiliste proci. po kvalitetu i igrama … to ne zasluzuju. da nije NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga, LS bi neko drugi igrao … na primer: cukaricki ili vosa …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter