1
Evropske lige

FOTO: FC Deportivo

DILEMA ZA ALEKSANDRA JOVANOVIĆA: Talentovani čuvar mreže je na raskrsnici!

Objavljeno: 21.08.20 u 20:55

Za povremenog srpskog reprezentativca leto se tek zahuktava, talentovani čuvar mreže je na raskrsnici.

Aleksandar Jovanović je prošlu sezonu proveo u Deportivu iz La Korunje kao pozajmljeni fudbaler Ueske, iako ima ugovor na još godinu dana, za njega postoji interesovanje nekoliko klubova iz španske Segunde, ali i klubova iz Danske.

Jovanović je od dolaska u Španiju branio u dresu Ueske, a od dolaska u La Korunju zadovoljio je stručni štab koji bi rado da ga zadrži i naredne sezone. Pored pomenutih klubova iz Španije po pisanju medija postoji interesovanje i drugih klubova iz druge španske lige.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SRBIJE: Nakon bledog izdanja Zvezde u prvom poluvremenu, šampioni Srbije nastavili trijumfalan niz! (VIDEO)

Ukoliko se Jovanović ipak odluči za Dansku, to bi bio povratak na mesto uspeha, jer je neke od svojih najboljih partija pružao upravo u dresu danskog Orhusa, gde je ubrzo u očima navijača postao živa legenda. Ali ipak, interesovanje za njega sada pokazuju Brondbi i Velje.

 

FOTO: FC Deportivo

Jovanović će u narednim danima biti na slatkim mukama, a sigurno je da će se Srbin privoleti carstvu u kome će dobiti najveću minutažu kako bi kvalitetnim partijama izborio ponovni poziv u reprezentaciju Srbije.

 

FOTO: FC Deportivo

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter