0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Ništa od Kipra, evo gde će se igrati mečevi kvalifikacija za LŠ i LE i pod kojim uslovima!

Objavljeno: 29.07.20 u 19:16

Vest koja se nedavno pojavila u medijima, kako kiparskim, tako i srpskim, da će svi mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona i Evrope biti igrani na Kipru, nije tačna.

U kiparskim medijima pojavila informacija da UEFA razmatra pravljenje ‘balona’ poput NBA lige, gde bi svi mečevi kvalifikacija za evropska takmičenja bili igrani na Kipru. UEFA razmatra da pripremi neutralne terene, ali bi na njima bili igrani mečevi samo u posebnim uslovima.

PROČITAJTE JOŠ: NE KRIJE UZBUĐENJE – OGLASIO SE NOVI CENTAR ZVEZDE: Evo šta je Noko poručio Delijama! (VIDEO)

Šta će to konkretno značiti? Informacije do kojih je naš portal došao govore da je UEFA odredila gradove domaćine koji će organizovati pojedine mečeve na neutralnom terenu, ali samo u slučaju da mečevi ne mogu da se igraju na terenu domaćina.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU: Pojavile su se nove informacije oko Ivanovića

Primera radi, ukoliko Crvena zvezda, Partizan, TSC ili Vojvodina budu domaćini, i žrebom bude određeno da igraju protiv neke ekipe iz određene zemlje koja ima zabranu ulaska u zemlju domaćina, mečevi će biti odigrani na neutralnom terenu.

PROČITAJTE JOŠ: PROGRAM UNIJE IGRAČA ABA LIGE: Evo koji su sve zahtevi košarkaša!

UEFA je odredila da alternativni gradovi domaćini budu Atina, Varšava i Budimpešta. Mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona počeće 8. avgusta kada će se igrati mečevi preliminarne runde. Liga Evrope počeće svoje kvalifikacije nešto kasnije 20. avgusta.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter