0
Ostali sportovi

FOTO: SBC

KORONA SRUŠILA SNOVE SRPSKOM MMA BORCU: Trebalo je da debituje u UFC oktagonu, ali su ga rezulati testa šokirali!

Objavljeno: 09.07.20 u 11:53

Srpski borac srednje kategorije, Duško Todorović, u četvrtak ipak neće upisati svoj UFC debi nastup.

Borba Duška Todorovića i velškog borca Johna Phillipsa ugovarena je po drugi put i po drugi put dolazi do njenog otkazivanja. Prvi put je otkazan ceo događaj, koju je UFC planirao da održi u Londonu 21. marta, a sad je Todorović doslovno „skinut“ s leta na kojem se trebao nalaziti. Razlog je, nažalost, zato što je borac pozitivan COVID-19 test.

Nešto o svom stanju i tome kako je oseća, Duško je napisao na svojoj Instagram stranici.

– Nažalost neću moći da učestvujem na #UFCAbuDhabi. Pred zakazani let moj trener Jova i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata.Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku ‘Ko zna zašto je to dobro’, stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebično pomažu. Idemo dalje! – napisao je utučeni borac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter