0
Domaći fudbal

FOTO: www.crvenazvezdafk.com

KATAI NA RASKRSNICI: Zvezda poslala ponudu, čeka se povratak fudbalera iz Los Anđelesa

Objavljeno: 08.06.20 u 11:30

Pravo niotkuda, Crvena zvezda je na pragu velikog pojačanja, a u slučaju dogovora sa ofanzivnim vezistom, crveno-beli imali bi adut iz rukava u kvalifikacijama za LŠ.

Aleksandar Katai nenadano je ostao bez posla u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je zbog određenih stavova njegove supruge LA Galaksi odlučioi da mu se zahvali na saradnji i sporazumno sa Srbinom raskine ugovor.

Ipak, po svemu sudeći, neće dugo čekati na novi klub. Katai je dobio ponudu da se vrati u Crvenu zvezdu i potpiše ugovor na dve godine. Pregovori će se nastaviti kada stigne iz Amerike, a postoji obostrani interes da se obnovi saradnja.

Podsetimo, nedavno je i Zvezdan Terzić u izjavi medijima potvrdio da bi ga rado ponovo video u crveno-belom dresu.

– Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom – on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno – rekao je Terzić.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozz! 💪 #Mihajlovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Igrač je imao pozive iz Azije i Emirata, ali je tamo još uvek neizvestan početak sezone, a reprezentativac Srbije ne želi da čeka sa odabirom novog kluba, te će u narednom periodu prelomiti da li se vraća u Crvenu zvezdu.

Na tragu informacije – Mirko Marković.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter