0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

HOTSPORT SAZNAJE: Novi slučajevi COVID-19 u Novom Pazaru – Međedović: Test pozitivan kod još dvojice!

Objavljeno: 12.05.20 u 12:01

Fudbalski klub Novi Pazar suočava se sa velikim problemima prouzrokovanim koronavirusom.

Nakon što je prvobitno na COVID-19 bio pozitivan jedan igrač, sinoć su se kod još dvojice pojavili simptomi koronavirusa. Klub je preduzeo sve mere kako bi se situacija stavila pod kontrolu, potvrđeno je iz Pazara portalu HotSport.

Generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović potvrdio je da je situacija u klubu ozbiljna.

Istina je, posle jednog pozitivnog, koji je istog trenutka izolovan u COVID bolnicu u Novom Pazaru, na osnovu testova kod igrača koji su bili u minimalnom kontaktu sa njim pozitivna su još dva igrača. Klub je još ranije reagovao, igrači su razmešteni po sobama, bez kontakta jedni sa drugima, čekamo rezultate drugog testiranja – rekao je Međedović.

– Pokušaćemo da planove i program rada sprovedemo u delo onoliko koliko smo u mogućnosti. Trenira jedna grupa od 12 igrača koji nisu imali kontakte sa zaraženima. To su uglavnom igrači iz Novog Pazara. Fudbaleri su ponovo podvrgnuti testiranju, daj Bože da više ne bude pozitivnih. Program moramo da sprovodimo, jer će se prvenstvo po svemu sudeći nastaviti. Ja ne znam, ukoliko su tri naša igrača  u bolnici i na ponovnim testovima, oni neće trenirati najmanje 14 dana, klub već ima dva igrača koji ne mogu da pređu granicu, tako da ostajemo bez sedam ili osam igrača – rekao je za HotSport generalni direktor Novog Pazara Fikret Međedović.

FOTO: FK Novi Pazar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter