1
AdmiralBet ABA Liga

Ogorčen Đorđe Korać

Objavljeno: 13.02.13 u 11:11

 kup-radivoja-koraca

„Pukla nam je košarka! I ovim putem bih zamolio ljude u Savezu da srede situaciju, da se ubuduće izbegnu ovakvi skandali. KSS mora da povede računa, ukoliko to ne urade, zamoliću ih da nacionalni kup više ne nosi ime mog brata“ rekao je Đorđe Korać, brat Radivoja Koraća i dodao:

„Obezvredili su Kup Radivoja Koraća, koji se od 1972. do 2002. godine održavao kao veliko međunarodno takmičenje. Žalosno je bilo gledati ono divljaštvo. Smatram da bi policija morala da uhapsi izgrednike, a Savez da se potrudi da se to više ne ponovi“, rekao je Korać, a prenosi Blic.

Korać je rekao da je ponosan na to što domaći kup nosi ime njegovog brata, i podsetio da je on bio inicijator kako se ime Radivoja Koraća ne bi zaboravilo.

Potpredsenik KSS Dejan Tomašević izvinio se porodici Korać za skrnavljenje turnira.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Ogorčen ĐorÄ‘e Korać | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter