2
Domaći fudbal

KORONAVIRUS U SRBIJI: Da li će se Superliga igrati pred praznim tribinama, evo šta kaže gensek Zajednice…

Objavljeno: 06.03.20 u 13:01

Širom sveta odlažu se sportska dešavanja ili se igraju bez prisustva publike, a sada je pitanje šta će biti sa Superligom Srbije.

Prvi oboleli od COVID-19 virusa pronađen je u Srbiji. Reč je o muškarcu iz Subotice koji se zarazio tokom posete sestri u Budimpšeti. Država se sada sprema za širenje virusa u ostalim gradovima Srbije. Zbog toga se postavlja pitanje hoće li se naredno kolo Superlige igrati pred praznim tribinama.

– Ponašamo se profesionalno, kolo kreće već danas i utakmice se planiraju normalno. Pratimo razvoj situacije i preporuke Ministarstva zdravlja kako bismo smanjili rizik. U svakom slučaju, ponašaćemo se odgovorno, u saradnji sa Medicinskom komisijom FS i Ministarstvom. Imali smo i dosad sjajnu saradnju, radili smo zajedničke akcije davanja krvi, podizanja sveti oko doniranja organa i nastavićemo i sada. Bitno je da se deluje preventivno i da se ne diže panika – rekao je generalni sekretar Zajednice Superlige Srbije, Darko Ramovš Tanjugu.

Podsetimo, Spartak danas otvara kolo Superlige Srbije utakmicom na Banovom Brdu protiv Čukaričkog.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter