0
Košarka

KOKOŠKOV: Ovo mi se nije desilo za 20 godina karijere! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.20 u 13:14

Srpski selektor Igor Kokoškov noćas je morao da preuzme ulogu prvog trenera Sakramento Kingsa i ostvario je debitantski trijumf.

Luk Volton je u trećoj četvrtini zaradio isključenje zbog protesta upućenog sudijama, pa je Kokoškov preuzeo ‘palicu’ i odveo je Sakramento do trijumfa nad Vašington Vizardsima rezultatom 133:126.

– Prvo poluvreme je verovatno jedna od najboljih partija u sezoni – rekao je Kokoškov na konferenciji za medije odmah posle utakmice.

– Volton brine samo o timu i kako da pobeđuje. Objektivno, reakcija je bila takva u momentu, hteo je da pomogne timu na taj način.

Sakramento je u ovom meču vodio sa 28 poena razlike, ali je uspeo da propusti to gotovo za jednu četvrtinu, što je i za Kokoškova bilo neverovatno.

– Trener sam oko 20 godina i ne sećam se da sam vodio skoro 30 razlike i kasnije ispustio veliku prednost. Iskreno, moraćemo da zapamtimo ovu utakmicu. Srećom, pobedili smo – zaključio je srpski selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter