0
Domaći fudbal

Superliga Srbije

PREGLED SUPERLIGE SRBIJE: Voša prvi put bez Lalata, Čumićev lob najlepši gol kola i derbi ‘uspavanka’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.20 u 23:28

Kompletirano je kolo u Superligi Srbije, Crvena zvezda i Partizan odigrali su ‘večiti derbi’ ali on nije opravdao očekivanja.

Voždovac je na svom ‘krovu’ dočekao Vojvodinu koja je prvi put igrala bez Lalatovića. Gosti su nakon preokreta uspeli da slave sa 2:1.

Mladost je u Lučanima dočekala Čukarički (1:0). Domaći su još jednom potvrdili odličnu formu, a Milan Bojović je pokazao da je u golgeterskoj seriji.

Partizan je savladao Proleter u prethodnom kolu, ali su Novosađani izvukli bod protiv Mačve u duelu donjeg dela tabele. Proleter je za sada u sigurnoj zoni, dok je Mačva jedan od glavnih kandidata za ispadanje.

Radnički je odigrao drugi meč od odlaska Milorada Kosanovića sa ‘Čaira’. I ove nedelje je ‘iks faktor’ Nišlija bio mladi Nikola Čumić. Postigao je dva pogotka u pobedi nad Inđijom 2:1. Užičanin je postigao jedan od najlepših golova kola. Zeleno-beli su u završnici zaigrali bolje, ali nisu uspeli da otkinu bod u Nišu.

Desetoplasirani radnik dočekao je Rad. Klub iz Surdulice slavio je sa 1:0, čime su naneli drugi uzastopni poraz petnaestoplasiranom Radu.

TSC je nakon remija protiv Partizana ‘kući’ u Senti još jednom ostavario dobar rezultat. Savladan je Napredak sa 2:1.

Po 162. put sastali su se Crvena zvezda i Partizan. Prvi put na klupi ova dva tima bili su veliki prijatelji Dejan Stanković i Savo Milošević. Gorelo je na tribinama, ali ne i onde gde je to najvažnije, na terenu.

Video za meč Javor – Spartak još uvek nije dostupan.

Superliga 24. kolo:

Voždovac – Vojvodina 1:2 (1:1)
(Zličić 21 – Bojić 31, Vukadinović 48)

Bačka Topola – Napredak 2:1
(Zec 6, Silađi 90+4 – Miljić 84)

Javor – Spartak Subotica 2:2 (1:1)
(Luković 21, Petković 58p – Srećković 42, 52)

Mladost – Čukarički 1:0 (0:0)
(Bojović 52)

Proleter – Mačva 1:1 (0:0)
(Mirosavljev 53 – Mihajlović 74)

Radnički – Inđija 2:1 (0:0)
(Čumić 47p, 48 – Ilić 64)

Radnik – Rad 1:0 (1:0)
(Pavlov 19)

Crvena zvezda – Partizan 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter