0
Evrokup

Mačvan napušta Galatasaraj?

Objavljeno: 11.02.13 u 22:38

mačvan-savović

Košarkašima Crvene zvezde mogao bi da bude olakšan plasman u četvrtfinale Evrokupa pošto se turski Galatasaraj trenutno nalazi u velikim finansijskim problemima koji bi mogli da utiču na osipanje igračkog kadra.

Naime, kako javlja turska televizija NTV Spor Galatasaraj je dobio rok da do 22. februara isplati dugovanja od oko tri miliona evra na ime plata i ugovora članovima muškog i ženskog košarkaškog tima.

Daleko veći problem pretstavlja ženska ekipa kojoj nisu isplaćene zarade za prethodna dva i po meseca, zbog čega je tim vać napustila Amerikanka Lindzi Volen. Međutim, u nezavidnom položaju se nalazi i muški tim o čemu najbolje svedoči podatak da su Milan Mačvan i Bonifejs Ndong dobili odrešene ruke da napuste klub u slučaju dobre ponude.

Preostaje nam da sačekamo i vidimo u kakvom sastavu će Galatasaraj dočekati crveno-bele u meču 6. kola Last 16 faze Evrokupa, koji je na programu 19. februara. U grupi L u kojoj se nalaze ova dva tima (uz Uniks i Ulm) sve četiri ekipe trenutno imaju skor od po dve pobede i dva poraza.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter