0
Košarka

MELOUN JE ZA ‘TRADICIONALNE SRPSKE PREGOVORE’: Razgovaraću sa Kokoškovim uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu!

Objavljeno: 03.02.20 u 17:08

U razgovoru za RTS Majk Meloun istakao je da nije bilo novih razgovora oko angažmana u stručnom štabu Srbije.

Melon je najavio da će obaviti razgovore sa Igorom Kokoškovim o angažmanu u stručnom štabu ‘orlova’ i to poštujući ‘srpsku tradiciju’

– Nije bilo više razgovora. Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu. Do tada se brinem o Denveru, da budemo najbolji mogući tim – rekao je Meloun.

KOKOŠKOV: Ne treba sada da se bavimo Melounom, medije više treba da zanimaju košarkaši nego stručni štab!

Denver je poražen od Detroita nakon produžetaka 123:128, a Jokić je bio fenomenalan na terenu sa 39 poena, 11 asistencija i 10 skokova, čime je još jednom potvrdio svoj kvalitet i da je zaslužio poziv za Ol-star.

MELOUN BRILJIRA: Nepozivanje Jokića na Ol-star meč najveća zavera od ubistva Kenedija! 

– To je vrlo zaslužena počast. U mojim očima, Nikola nije samo Ol star, nego i ‘Ol-NBA’. Jedan je od najboljih igrača u ligi, jedan od najboljih visokih igrača na svetu. To što će predstavljati Denver Nagetse u Čikagu na Ol-star utakmici je sjajno za njega, našu organizaciju i sve navijače tima u Americi, ali i Srbiji – ističe Meloun.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter