0
Košarka

HOTSPORT TIKET DANA: Poslednjeg dana u godini, ‘spakovali’ smo košarkaški ‘miks’.

Objavljeno: 31.12.19 u 12:06

Dva prethodna dana iznerdrila su dobitni tiket, kao dobar zalet za izazove u Novoj godini, a poslednji tiket za 2019. godinu biće po ukusu košarkaških zaljubljenika i sa mečevima NBA lige, što je mala novina.

ALBA – MITLEDEUSKLER 1 H PRVO POL (1.70)

Jednu od najuspešnijih sezona i plasmana Evroligu, gde domaći igrači guraju dobro, košarkaši Albe žele da zaokruže pobedom u poslednjem danu ove godine. Veliki su favoriti, očekuje se da lako slome otpor rivala i na poluvreme odu sa deset koševa prednosti.

SPARS – BORAC 2 H PRVO POL (1.70)

Čačani dobro igraju na dva fronta, a danas imaju lagan zadatak da u Sarajevu dođu do pobede i raspoloženi krenu u Čačak na proslavu Nove godine.

ŠARLOT – BOSTON 2 (1.40)

U smiraj stare godine nema odmora za najbolje košarkaše na svetu, pa Boston dolazi po pobedu i ima ulogu favorita, da ostvare novi uspeh.

INDIANA – FILADELFIJA 2 (1.80)

Domaćin se nalazi u dobrom ritmu, igraju dobro u napadu, ali biće im tesko da zaustave rivala, koji ima kvalitetne pojedince i blagu prednost.

Ukupna kvota na tiketu je 7.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter