0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

KADA ITALIJAN SUDI U LŠ SLAVE GOSTI: Zvezdaši se nadaju da će se ponoviti Salcburg

Objavljeno: 09.12.19 u 13:43

U odlučujućem meču L grupe Lige šampiona o međusobnoj sudbini odlučivaće Olimpijakos i Crvena zvezda. Pobednik nosi sve, a ulog je mesto u Ligi Evrope.

UEFA ovaj meč smatra jednim od najzanimljivijih i putem svojih glasila pridaje mu veliku pažnju. Pravdu na ovom meču deliće jedan od najboljih evropskih sudija Danijele Orsato.

Zvezdaškoj javnosti poznat je iz duela protiv Red Bul Salcburga u Beogradu kada je gotovo savršeno obavio posao u duelu koji je završen rezultatom 0:0. U tom meču nije pokazao nijedan karton igračima Crvene zvezde.

Italijan je ove sezone delio pravdu na sedam duela Serije A, na njima nije pravio značajne greške. U Ligi šampiona je sudio duel Valensije i Ajaksa (0:3) i Galatasaraj – Real Madrid (0:1).

Poslednjih sedam sezona sudio je mečeve u Ligi šampiona, a dobijao je poverenje na duelima najvećih timova. Sudio je duel osmine finala Lige šampiona Mančester junajted – PSŽ i Bajern – Liverpul, tada je takođe odradio dobar posao, a pobedili su gosti. Navijači Zvezde nadaju se da će i u sredu biti isti scenario.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter