0
Evropske lige

Bejl kljucnuo svrake

Objavljeno: 09.02.13 u 15:49

Bejl-slobodnjak

Odigran je prvi meč 26. kola Premijer lige, Totenhem je na Vajt Hart Lejnu savladao Njukasl sa 2:1, a opet je junak meča bio Geret Bejl.

Sjajni Velšanin je u 5. minutu postigao svoj prvi gol na meču i to iz slobodnog udarca, prebacio je živi zid, Gutijerez je ostao ukopan, a lopta je odskočila tačno ispred Krula i završila u mreži. Njukasl od tog momenta preuzima inicijativu, a do izjednačenja ekipa Alana Pardjua dolazi u 24. minutu kada je Sisoko sa desne strane zavrnuo loptu nazad na ivicu kaznenog gde ju je prihvatio Joan Gufran, šutirao, a lopta je zakačila Dousona i prevarila Ljorisa.

Mučio se od tog momenta Totenhem da dođe do novog vođstva, a to su ipak uspeli da urade u 78. minutu kada je Bejl presekao jednu loptu pretrčao Koloćinija i Tejlora i matirao Krula po drugi put. Mogao je Velšanin i do hettrika, ali je u dva navrata sjajno intervenisao Krul. Treba napomenuti da se povredio Joan Gufran i izgleda da je u pitanju teža povreda.

Totenhem je u ovom momentu treći na tabeli sa 48 bodova, dok je Njukasla 15. sa 27 bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter