0
Domaći fudbal

Miljaš ne meti Kineza

Objavljeno: 09.02.13 u 13:33

Nenad Milijaš
Na utakmici Crvena zvezda – Rid u publici je primećen skaut kineskog kluba Hangžu, čiji je zadatak bio da na delu vidi Nenada Milijaša. Međutim, sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović tvrdi da kontakta sa Kinezima nije bilo.

„Niko nas nije zvao iz tog kineskog kluba u vezi sa Nenada Milijaša, tako da ne žlim ništa da komentarišem“ – rekao je Stojadinović za Sportski žurnal, a sličnu izjavu je dao i sam igrač.

Da li je u pitanju strateški potez ili zaista nije bilo konkretne ponude vrlo brzo ćemo da saznamo. Nema sumnje da bi koji dodatni milion dobro došao praznoj kasi na Marakani pošto bi se na taj način verovatno rešio problem sa dugovanjima zbog kojih crveno-beli još uvek ne mogu da licenciraju igrače koji su stigli u zimskom prelaznom roku.

Sa druge strane postavlja se pitanje da li i koliko je Milijaš potreban treneru Aleksandru Jankoviću u pokušaju da tim dostigne i prestigne šest bodova zaostatka u odnosu na Partizan.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter