0
Evropske lige

PSŽ rutinski

Objavljeno: 08.02.13 u 22:26

PSG - Bastia

Odigran je prvi meč 24. kola šampionata Francuske, PSŽ je savladao Bastiju sa 3:1 i tako zadržao prvo mesto na tabeli. Sveci su igrali večeras, jer ih u utorak očekuje duel osmine finala Lige šampiona protiv Valensije na Mestalji.

Bastija se uspešno branila u prvom poluvremenu, ali je zaista bilo samo pitanje momenta kada će njihov bunker biti probijen. To se desilo u 56. minutu kada je na asistenciju Havijera Pastorea pogodio Žeremi Menez. Anćeloti je počeo meč sa Gameirom napred, ali je uveo u 66. minutu Zlatana Ibrahimovića, koji je samo pet minuta kasnije postigao pogodak iz jedanaesterca. Bastija je uspela da smanji rezultat do kraja meča preko Kazrija sedam minuta pre kraja, ali nisu uspeli da dođu do iznenađenja već su primili i treći gol – strelac Laveci.

PSŽ je prvi sa 51. bodom, šest više od Liona koji ima meč manje, a Bastija je posle četvrtog meča bez pobede ostala na poziciji 13. ali postoji mogućnost da padnu na tabeli kada se odigraju svi mečevi 24. kola.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter