0
Domaći fudbal

BOMBA NA OSTRVU: Totenhem menja trenera pred Zvezdu, hoće li im ovaj velikan pomoći da spasu sezonu?!

Objavljeno: 17.10.19 u 10:20

Totenhem je prošle sezone imao priču iz snova, čini se da će ova biti za zaborav, a kraj ponoru se ne nazire.

Maurisio Poketino je brzo od tvorca velikog Totenhema došao do toga da se sve glasnije govori o njegovoj smeni. Hariju Kejnu i drugarima ove sezone ne cvetaju ruže, a čini se da su dani argentinskom stručnjaku odbrojani, barem po pisanju renomiranog ‘AS’-a.

As navodi da je Portugalac otpočeo razgovore sa Danijelom Levijem o preuzimanju kormila ‘pevaca’. Navodno jedan loš rezultat deli Poketina od otkaza.

Ove tvrdnje dodatno podgreva i činjenica da su predstavnici Liona pregovarali sa Murinjom, ali je on odbio bilo kakvu mogućnost da sedne na klupu francuskog kluba uz obrazloženje da je dogovorio saradnju sa jednim velikim klubom.

Da li je taj veliki klub Totenhem ili će Poketino preživeti do mečeva sa Crvenom zvezdom videćemo uskoro. Podsetimo, prvi meč je na programu 22. oktobra u Londonu, a potom 6. novembra biće odigran duel u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter