6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEGENEK: Razočarani smo, nije nam prijatno… Do želje nije, želeli smo pobedu koliko i oni!

Objavljeno: 22.09.19 u 20:57

Crvena zvezda je poražena u 161. derbiju u okviru devetog kola Superlige Srbije. Partizan je u Humskoj slavio sa 2:0.

Nakon meča pred novinare je izašao Miloš Degenek koji je analizirao igru crveno-belih.

– Razočarani smo, svi smo razočarani. Nije nam prijatno, nije nam sve jedno. Trenutno ne znam šta bih pametno rekao. Ne znam zbog čega smo mi odigrali loše ili zašto su oni odigrali dobro. Do želje nije, želeli smo koliko i Partizan. Ne svodi se celo prvenstvo u utakmice protiv Partizana, ima dosta da se igra, spremićemo se za utakmicu koju igramo u sredu – počeo je Degenek.

Novinare je zanimalo, da li Zvezda sebi sme da dozvoli da bude u podređenom položaju u odnosu na Partizan, Degenek je imao oštar odgovor…

Ti želiš da kažeš da su oni igrali fudbal, a mi smo tu samo stajali, šta? Dajte mi vi odgovor, vi ste pametniji od mene – odgovorio je Degenek. 

Nakon Minhena, Zvezda ni u Humskoj nije imala šut u okvir gola.

Dešava se, imali smo dve teške utakmice. Ne znam zašto je Milunoviću poništen gol, sigurno je bio faul kada je svirao – Zaključak je Degeneka. 

Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Rasterao si omladinsku školu Zvezde a doveo trećerazredne strance! Kako te nije sramota da i dalje uporno forsiraš onog rezervistu iz kineske lige, koji se nije sasatavio sa loptom protiv Bajerna i Partizana! Opet si Pavkova gurnuo u drugi plan a on te je protiv Liverpula izvadio iz mrtvih! Tebi u timu i dalje igraju ortodoksni sporaći kao Jovančić, Milunović i Boaći. Od trećerazrednih stranaca šanse ne mogu dobiti Hajdin, Meleg, Jevtović, Vukanović, Vulić, Simić, Veljko Nikolić pa i Jirka! Čemu ti služe Žander I nespremni stranci Kanjas, Van la Para, Tomane, Garsija, Boaći?! Gde je Eraković?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sad su stranci krivi?pa ko radi prelazni rok?pa ta kolicina srece koju si ti imao nijedan trener nije imao.ne znas da pokazes kako zadnji red iznosi loptu,kako se radi kolektivni presing na zadnju liniju,kako se igra sa dva dodira,jer ti kao igrac to nisi znao pa normalno ne mozes ni druge da ucis.nikad nismo igrali ruzniji fudal i sa ovoliko malo sansi i ovako sporo.ti ne mozes da razumes ovu igru toj je iznad tvoje pameti. I sta znaci ja sam kriv? ako sam dobro razumeo zvezda od veceras nema trenera?…ili ces da nas iznenadis kao sto to tebi radi sava?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ima već godinu dana od kada sam pročitao i shvatio kakav je trenerski kapacitet pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević! Kada u komentarima iznosim svoje utiske tada ustane čitava armija ljubitelja lika i dela doktora Milojevića koja pokušava da odbrani ono šta je neodbranjivo! Čovek je jednostavno dostigao svoj zenith i dalje ne može! U poslednje dve utakmice protiv Bajerna i Partizana smo primili 5 laganih komada a nismo postigli ni jedan, uz “0” udaraca u okvir gola protivnika! Doktoru Milojeviću i dalje igraju spori Milunović, Jovančić i Boaći! I danas smo igrali jednu verziju njegovog čuvenog “zglobnjaka” u sistemu 5+4+1.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo nije Zvezda,ovo sto Milojevic igra,to je ocajno!Svaka cast za LS,uveo je klub dve sezone,ali ovo sto igramo je nista!Napad nemamo,krila i ofanzivne bekove nemamo,sredina ocajna,sve se svelo na odbranu,a tamo Milunovic ocajan! Hitno nama treba trener koji igra ofanzivno,a od Prosineckog takvog nemamo!

    0
    0
    Odgovori
  5. Pakuj ti druze kofere pa put kuce na limunadu i pijuckaj je u narednih 6 meseci bez fudbala, nisi ti za ovo, ili da se zaposlis za stalno na kalemegdan prodavajuci kokice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter