0
Domaći fudbal

FK Voždovac

SUPERLIGA SRBIJE: Gol Nemanje Vidića nedovoljan Inđiji. Radnik ubedljiv protiv Spartaka!

Objavljeno: 27.07.19 u 22:23

Odigrane su i ostale utakmice dana. Nigde nije manjkalo uzbuđenja.
Drugo kolu Superlige Srbije donelo nam je velika uzbuđenja. Inđija je ispustila prednost, ali na kraju uspela da dođe do važnog boda, dok su u Bačkoj Palanci Proleter i Voždovac imali svojih pet minuta… Radnik je u Surdulici ubedljivo slavio protiv Spartaka i došao do prve pobede u novoj sezoni. 

Mačva – Inđija 2:2

Nakon 45. minuta igre domaći tim bio je u zaostatku 1:0. Fudbaleri Inđije poveli su u 19. minutu golom Nemanje Vidića. Već posle četiri minuta nastavka, izjednačio je Miloš Adamović. Nikola Ašćerić je doneo preokret domaćem timu, a kada se činilo da će Šapčani slavili Vasilije Janjić je postavio konačnih 2:2.

Proleter – Voždovac 2:2

Nije bilo gol šansi u prvom poluvremenu, ali su Proleter i Voždovac navijačima to nadoknadili u drugom. U Bačkoj Palanci viđena je odlična predstava. Voždovac je poveo preko Aleksandra Jevtića u 59. minutu. Jovan Nišić je povisio na 2:0 samo četiri minuta kasnije. Identičan scenario viđen je i sa druge strane. Stamenić Uroš je u 74. minutu smanjio na 2:1, a tri minuta kasnije Milan Mirosavljev postavio je konačnihi 2:2.

Radnik – Spartak 4:0

Zoran Danoski je doneo prednost ekipi iz Surdulice sa bele tačke u 31. minutu. Boban Georgijev je u 40. minutu povisio na 2:0. U drugom poluvremenu Surduličani nastavljaju gde su stali. Uvećao je prednost Georgijev na 3:0, a Igor Zlatanović je golom u 72. minutu postavio konačan rezultat i doneo Radniku prvu pobedu u novoj sezoni.

SUPERLIGA 

SUPERLIGA 

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter