1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SE ODREKAO DEFANZIVCA: Nakon isteka ugovora pojačao Borac iz Banja Luke!

Objavljeno: 06.07.19 u 13:12

Borac iz Banjaluke strpljivo je čekao, a onda i ugrabio priliku da u klub vrati Partizanovog defanzivca.

Nakon što mu je istekao ugovor sa crno-belima Aleksandar Subić postao je slobodan igrač, a dugo nije čekao na novi klub. Javio se Borac iz Banjaluke i brzo se dogovorio sa dvadesetpetogodišnjim Subićem

Zanimljivo je da je Subić u Partizan pre četri godine stigao upravo iz matičnog Borca. Sa Banjalučanima je Subić  potpisao ugovor na dve godine.

Tokom bitisanja u Partizanu nije dobio mnogo prilike da pokaže zbog čega je doveden u klub, te je bio na dve pozajmice u Slobodi iz Tuzle i Radničkom iz Niša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oproštaj Saše Ilića na najlepši mogući način! Srećni penzionerski dani i hvala na svemu Sale! ⚪️⚫️⚪️ Photo @starsportphoto

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0
1 Komentara
  1. Partizanovac sam do srži. A, s obzirom da sam i rođeni Banjalučanin, volim i svoj Borac. Ljuti me što su momka uzimali, ako mu nisu omogućili da se pokaže. Neka njega u Borcu, a u Partizan može i poslije, opet!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter