2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAO ŠTO SMO PRETPOSTAVILI: Partizan pred dovođenjem prvog pojačanja!

Objavljeno: 28.06.19 u 21:40

Košarkaši Partizana nisu dobili ‘vajld-kard’ za Evroligu, igraće u Evrokupu, ali uprava je već pronašla prvo pojačanje.

Pre samo nekoliko sati objavili smo vest da je Nemanja Gordić napustio Budućnost iz Podgorice. Tada smo u tekstu naveli da nije nemoguće da sjajni ‘košgeter’ i plejmejker pojača Partizan ili Olimpija Cedevitu.

Kako piše ‘Sportando’, Nemanja Gordić blizu je potpisivanja ugovora sa Partizanom. To bi bio povratak bosanskog-hercegovačkog igrača među crno-bele posle sezone 2012/2013. Tada se dve strane nisu baš rastale na najlepši način, jer su ostali dugovi kao repovi.

Sada je finansijska situacija u Partizanu mnogo bolja, a Gordić bi sigurno bio odlično pojačanje za Evrokup. Sjajni plejmejker je ove sezone u ABA ligi beležio 9,3 poena i 4,3 skoka, dok je u Evroligi ‘pisao’ 7,6 poena i 3,6 skokova po meču.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pesma navijača Partizana – Grobara! ⚪️⚫️⚪️ Pesma govori o tome kako se gasi Crvena zvezda …

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Protekle sezone bio je motor Budućnosti koja je osvojila titulu u ABA ligi pod vođstvom Aleksandra Džikića. Partizan od plejmejkera za sada u timu ima Markusa Pejdža i Alekseja Nikolića, dok je Aleks Renfro napustio klub.

0
0

2 Komentara

  1. Ne znam u kom svetu je ovo pojacanje.Nikolic kao mlad i perspektivan igrac ide a dovodi se stari igrac koji je davno odigrao svoje najbolhe partije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter